Portal 072info

Završetak jedne od najvećih ljubavnih priča u povijesti na OBN-u

Završetak najraskošnije i najskuplje seriju turske produkcije koja se emitirala u više od 70 zemalja diljem svijeta, gledate ovog ljeta na OBN-u. Posljednja sezona serije Sulejman Veličanstveni ima 93 nastavka i emitira se radnim danom iza 15 sati.

Posljednje poglavlje o životu Sulejmana Veličanstvenog producenti su obogatili s čak sedam novih glumaca. Najveća je promjena to što je Vahide Gordum zamijenila Meryem Uzerli u ulozi Hurem, ali vrlo uspješno. Ona je majka odraslih sinova koje također glume poznati glumci – princa Selima tumači Engin Ozturk (Izgubljena čast), a princa Bajazida Aras Bulut Iynemli (Ali). Na male ekrane vratit će se i glumac Sarp Akaya (Ezel) kao Mustafin čovjek od povjerenja, dok su ženski dio glumačke postave pojačale vrhunske mlade glumice Merve Bolugur (Dolina suza), Berrak Tuzunatac (Ezel) i Meltem Cumbul. Sezona je puna preokreta, a u trenutačnim epizodama traje pobuna janjičara, Džihangir je potpuno skrenuo s uma, a Hurem cijelo vrijeme pokušava smiriti sve veće rivalstvo između svoja dva sina. U narednim epizodama doznat ćemo kako će se Bali-beg prilagoditi dvorskim smicalicama koje kuju tri sultanije – Hurem, Hatidže i Šahuban!

Posljednja sezona „Sulejmana Veličanstvenog“ emitira se svakim radnim danom iza 15 sati na OBN-u. Ne propustite otputovati u povijest i doznati kako je završila jedna od najpoznatijih ljubavnih priča na svijetu!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box