ZBOG LOŠEG ZDRAVLJA UBRZAO ZVEZDE GRANDA: Popović krije bolest srca! Tri puta izbjegao smrt!

ZBOG LOŠEG ZDRAVLJA UBRZAO ZVEZDE GRANDA: Popović krije bolest srca! Tri puta izbjegao smrt!

Kako saznaje Scandal , Saši Popoviću ljekari su zabranili da se nervira i naložili mu da kako zna i umije izbjegava stresne situacije budući da je tri puta za dlaku izbjegao infarkt! Čak i neuništivi direktor Granda moraće malo da prikoči jer mu je srce umalo prepuklo, i to se desilo tri puta.

Sve je, inače, posljedica nagomilanog stresa. Sale je na čelu ogromne kompanije koja ima preko 400 zaposlenih, a sve glavne odgovornosti su na njemu. Pa kako da se čovjeku sve ne skupi kad prije svega mora za sve te ljude da obezbijedi mjesečne plate, a o drugim detaljima o kojima brine da i ne govorimo.

On sada svakog mjeseca odlazi u Italiju gdje ga ljekari kontrolišu, ali mu dosta prijaju i boravak uz more i uopšte relaksacija. Suzana je uz njega, a i Sale ima jak organizam, pozitivan je, pa ne postoji bojazan da će mu se predinfarktno stanje ponoviti.

Međutim on ne želi da priča o njegovom zdravstvenom stanju, nastoji da ostavi utisak da je jak i da njega ništa ne može da poremeti. On jeste profesionalac, ali se emotivno vezao za ljude. Tako su ga izdaje mnogi pjevača pogodile, a on je bio tu kada niko nije htio ni da čuje za njih.

Scandal

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica