Portal 072info

ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Pejović dvije noći pred publikom u Zenici, rezervišite svoje ulaznice

Izuzetno popularni pjevač Aco Pejović konačno će svojim nastupom počastit brojne fanove u Zenici i to 20. januara, a mjesto dobrog provoda je restoran “Trubadur” u hotelu “Dubrovnik”.

Da se radi o nastupu koji su Zeničani s nestrpljenjem iščekivali najbolje govori podatak da su ulaznice za nastup 20. januara rasprodate u rekordnom vremenu, zbog čega su u hotelu “Duborvnik” odlučili ugovoriti da Pejović za fanove u Zenici pjeva dvije noći i to i 19. januara.

Za novi termin – 19. januar već se, također, prodalo dosta ulaznica, a organizatori pozivaju sve zainteresirane koji još uvijek nisu da već sada kontaktiraju hotel “Dubrovnik” na broj 032 202 700 i rezervišu svoju ulaznicu za muzički spektakl o kome će se zasigurno dugo pričati.

– Za nastup popularnog Pejovića 20. januara već smo rasprodali sve ulaznice. Kako bismo udovoljili brojnim građanima koji su nas pozivali, odlučili smo ugovoriti da Aco nastupa i 19. januara. Prodaja ulaznica za 19. januar de odilčno, a preostalo je još malo ulaznica. Pozivamo sve one koji vole i prate rad popularnog Pejovića da svoju ulaznicu rezervišu dok još nije kasno – kažu iz “Dubrovnika”.

Vidimo se na pravom muzičkom ugođaju za koji će biti zadužen vlasnik najvećih hitova na estradi! Restoran “Trubadur”, 19. i 20. januar sa početkom u 20 sati!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box