ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Zorica Brunclik dvije noći u Tubaduru pred zeničkom publikom

ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Zorica Brunclik dvije noći u Tubaduru pred zeničkom publikom

Legenda narodne muzike, popularna Zorica Brunclik, upriličit će nezaboravan nastup pred zeničkom publikom u Restoranu Trubadur. Kako to obično biva na njenim nastupima, Zorica će svima onima koji budu svjedočili ovom nezaboravnom nastupu prirediti nesvakidašnji provod.

Kako je to svojstveno legendarnoj Zorici, isključivo najveći i najpoznatiji hitovi narodne muzike a koji su u njenom vlasništvu bit će interpretirani pred kractim Trubadurom. Hitovi poput ‘Avlije, avlije’, ‘Kada bi me pitali’, ‘Moja zakletvo’ i mnoge druge popularne pjesme dovele su do toga kako je Zoricin nastup planiran za 24. april u potpunosti rasprodat, a zbog ogromne zainteresovanosti i inicijative zeničke javnosti Trubadur se odlučio prirediti njen nastup noć za noć.

Tako će informacija o još jednom koncertu Zorice Brunclik obradovati sve one koji nisu na vrijeme uspjeli rezervisati svoje ulaznice u Trubaduru, a što je svakako preporuka da već sada učine rezervaciju za novi termin. Uvjereni smo kako će i 23. april, kada je zakazan njen drugih nastup, biti za rekordno kratko vrijeme rasprodat.

Vidimo se 23. i 24. aprila u Restoranu Trubadur Zenica, jedinstvena Zorica Brunclik, a sve detaljnije informacije u vezi sa ulaznicama kao i rezervacije  istih možete izvršiti na broj 032 202 700!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica