Portal 072info

ZBOG OVE TAKMIČARKE JE IZBILA ŽESTOKA SVAĐA: Ima samo 16 godina, a pojavom je izazvala haos

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Sanja Kostić koja je u timu Marije Šerifović i Dijana Čobić koju je pripremala Jelena Karleuša. Takmičarka iz Niša predstavila se pjesmama “Žena za jednu noć” Goce Tržan i “Ne tiče me se” Magazina.

Učesnica iz Novog Sada izvela je numere “Panta Rei” Jelene Tomašević i “U inat prošlosti” Aleksandre Radović. Iako su pokazale veliku borbenost i energiju, žiri ih je nagradio sa po tri glasa. Glasove su im dali Bosanac, Đorđe David i Viki Miljković i obe će u baraž.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Prva je uzela preteške pjesme, a druga je nekako pjevala neartikulisano i nije mi se dopalo”, rekla je Snežana.

“Dala sam oba glasa jer sam mislila da niko drugi neće dati. Ne kažem da vi niste talentovane posebno za svoje godine. Lijepo ste pjevale ali ste se mnogo derale. Bio je atak na mozak! Kod prve kandidatkinje prva pjesma savršena, a druga preagresivna. Kod druge kandidatkinje i prva i druga pjesma preglasna i nesređeno pjevanje”, rekla je Viki.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Sanja ti si meni u prvoj pjesmi bila fenomenalna. Maro, mislim da joj druga pjesma nije legla. Za drugu kandidatkinju sve pohvale što se snage vokala tiče. Meni je ova druga pjesma baš kako treba. Mislim da ste dobile malo glasova”, rekao je Đorđe. Bosanac je rekao da je u cvijetu starosti i da je na strani djece pa im je dao glas.

“Sanja prva pjesma nije takmičarska i nije mi se dopala tvoja boja glasa, a više je bilo dobrih momenata u drugoj pesmi. Uglavnom nije bilo dobro. Dijana imaš 16 godina i tek treba da učiš i treba ti malo vremena. Jako pjevanje moraš svesti na neku razumnu mjeru jer si opteretila moje uši.”, rekla je Ana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Jelena Karleuša se nije složila i izjavila je da u odnosu na prethodni krug su obe direktno trebale da odu u naredni krug.

“Dijana ima samo 16 godina i vjerujte mi da je pjevala samo sa 10 posto svoje mogućnosti i svog kapaciteta. Ona je surovi talenat i ja ne znam kako taj moćan glas da kanališem”, objasnila je Jelena.

“Ja sve pamtim. Svaki glas pamtim koji su dali raznim kandidatima. Sanja možda nisi pjevala za pet ali sigurno nisi pjevala za tri. Ovo što ti je Ana rekla za prvu pjesmu slobodno zgužvaj i baci u kantu. Mislim da je prva pjesma bila fenomenalna”, rekla je Jelena.

Đorđe je dodao kako se članovi žirija ne takmiče između sebe već da rade za “Grand produkciju” sa čim se Jelena nije složila i poručila mu da je pao sa korona planete. Bosanac i Ana su se naljutili na Jelenu i Mariju zato što ih navodno tjeraju da glasaju.

“Zašto me prozivaš u komentaru Marija? Sita sam vaših komentara i tebe i Jelene”, pitala je Ana.

“Znaš šta je glavna fora Ana što se mi ovdje šalimo i zabavljamo, ti sve što se kaže shvataš lično pa se u slijedećem paru svetiš i radiš mimo svih pravila”, rekla je Marija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Sram vas bilo obe”, derala se Ana.

grand.online

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info - klikni ovdje da preuzmeš!

REKLAMA
KRAJ REKLAME

PLAKAT ARNEL ZAVRSNI