Portal 072info

Zbog ovoga treba da imate seks na prvom sastanku

Svaki ženski magazin, sajt za upoznavanje, majke prijatelji sve s koljena na koljeno prenose kako nikada sa muškarcem ne treba da spavate na prvom sastanku. Dobar razlog, za to ne postoji ali zato postoji mnoštvo razloga zašto je seks na prvom sastanku i te kako poželjan.

Seksualna kompatibilnost

Seks je veoma bitan dio svake veze, i zato je dobro da odmah na početku znate da li se slažete na ovom polju. Na primjer, ako on ima neke čudne fetiše koji vama nikako nisu privlačni – onda nema potrebe ni da odlazite na drugi sastanak.

S druge strane, ako vam je izuzetno dosadno na sastanku, a ipak vam se fizički jako dopada, seks je i u ovom slučaju dobra opcija. Jer taj momak može da vam bude novi drugar za seks!

Veličina je važna?

Prije nego što uložite svoje dragocjeno vrijeme u tog čovjeka, bitno je da se pozabavite istraživanjem terena. Kada vam se dopadne neki momak, jedna od prvih stvari na umu vam je svakako njegova veličina. Zato je najbolje da odmah na početku saznate sa čime imate posla. Tako ćete izbjeći da, nakon više nedjelja izlaženja i upoznavanja, završite razočarani onim što ste zatekli u pantalonama.

Smanjite napetost

Izlaženje, upoznavanje i muvanje je svakako zabavno, ali ne možete da poreknete da je i prilično neprijatno kada je na sve strane ta seksualna napetost. Zato ćete seksom na prvom sastanku to sve jednostavno riješiti.

Plus, ako spavate na prvom sastanku, na drugom možete slobodno da dođete u helankama i majici jer vas je već vidio golu. I, na kraju krajeva, nije li muvanje samo uvertira za seks?

Vrijeme potrošeno ili dobro iskorišćeno

Uvek smo zauzeti, uvek negdje žurimo i nemamo vremena. Zato je odluka da nekome posvetite svoje slobodne vikende zaista velika, i ne bi trebalo da je donosite olako. Seks je odličan način da odlučite da li je ta osoba vrijedna vašeg vremena, da ne biste na kraju završili pitajući se zašto ste toliko izlazili sa njim kada uopšte ne želite da spavate sa njim.

Zato ćete nakon seksa na prvom sastanku odmah odlučiti da li želite da investirate svoje vrijeme u njega.

Podijelite članak