Portal 072info

ZBOG POGORŠANE SITUACIJE: Evo koju naredbu je donio premijer Kantona Sarajevo

mario nenadic vijesti hayat link 696x383 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić donio je nove naredbe kada je u pitanju epdiemiološka situacija u Kantonu Sarajevo.

Naime, on je naložio predsjednici i svim članovima Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, uposlenicima Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, te direktorima i svim članovima upravljačkih tijela javno zdravstvenih ustanova u Kantonu Sarajevo, da obustave korištenje započetih kao i planiranih godišnjih odmora do daljnjeg.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako je naglasio, vi su se dužni odmah javiti na posao.

  • Svi koji se trenutno nalaze i koriste dane godišnjeg odmora dužni su se odmah javiti na posao i time se staviti na raspolaganje građanima Kantona Sarajevo i Ministarstvu zdravstva KS, koje organizira, koordinira i nadzire provođenje aktuelne borbe protiv širenja zaraze koronavirusom, kao i oporavak i liječenje svih naših sugrađana koji su nažalost već oboljeli od zarazne bolesti COVID-19.
  • Između ostalog, razlog za ovu vrstu naloga leži u činjenici da je posljednjih dana došlo do dodatnog pogoršanja zdravstveno-epidemiološke situacije i povećanja broja zaraženih kronavirusom u Kantonu Sarajevo – saopćili su iz  Press službe KS.
Podijelite članak
  • 6
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Čerkez: Situacija je zadovoljavajuća, neće biti restriktivnijih mjera

072info.com

Policija kažnjava vlasnike koji izvode pse bez povoca i brnjice

072info.com

Ministarstvo obrazovanja objavilo nove smjernice za odvijanje nastave koje će važiti do 9. oktobra

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)