Portal 072info

Zbog „skromne“ narudžbe Bosance istjerali iz picerije u Drveniku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna turistkinja porijekom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njenu porodicu i nju tokom ljetovanja u julu ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije, jer je njihova narudžba bila skromna.

Advija Žiga rekla je za bh. novinsku agenciju Patria da je njena porodica sjela u piceriju Maslina u Drveniku, nakon čega su poručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vrijeme ručka.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest poručilo jednu picu – rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji  za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.

– Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima niko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda – rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njena porodica, ali da joj je to vjerovatno posljednji put da novac za godišnji odmor potroši na ovom mjestu, piše NAP.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

nap.ba


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6