Zdravko Čolić traži paprenu cifru za nastup na svadbi, pjevač je poznat i po posebnim zahtjevima

Zdravko Čolić traži paprenu cifru za nastup na svadbi, pjevač je poznat i po posebnim zahtjevima

S obzirom na to da je Zdravko Čolić jedan od najpoznatijih muzičara na Balkanu, cijena za njegov nastup na svadbama i slavljima je paprena. Također je poznat i po tome što ima posebne zahtjeve.

Naime, on za izvođenje nekoliko pjesama naplaćuje otprilike 30.000 eura. U septembru prošle godine trebao je nastupiti na svadbi Đorđa Đokovića, Novakovog brata i Saške Veselinov.

“Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom, specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvijezde. Problem nije bio novac, već zahtjevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi”, rekao je izvor za srbijanske medije.

Želio je poseban izgled bine, zahtijevao da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pjesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smještaja, kako za sebe, tako i za članove svog benda.

“Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ne na pjevačima koji zabavljaju goste”, dodao je izvor.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS