Portal 072info

ŽELI DA BUDE KORISNA: Anđelina Džoli odlazi u političare!

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!
Ako želite da napravite drastičnu promjenu, onda imate odgovornost, istakla je glumica. Holivudska glumica Anđelina Džoli izjavila je da je “otvorena” za bavljenje politikom, diplomatijom ili javnom službom.

U intervjuu za “Veniti fer”, glumica, čija fotografija krasi naslovnicu decembarskog broja tog modnog časopisa, objasnila je da je radeći kao ambasador UNHCR-a shvatila da politiku treba posmatrati kao opciju. 

“Jer ako želite da napravite drastičnu promjenu, onda imate odgovornost”, istakla je ona tokom razgovora čiji je dio objavljen na internetu. 

“Iskreno, ne bih znala da kažem u kojoj bih ulozi bila najkorisnija”, dodala je 39-godišnja oskarovka, navodeći da bi joj posao na filmu mogao predstavljati smetnju. 

Džoli se osvrnula i na brak sa Bredom Pitom s kojim se venčala prošlog avgusta nakon višegodišnjeg zajedničkog života. 

“Zaista je drugačiji osjećaj. To je lijep osjećaj”, kazala je ona, otkrivši da je njihovo šestoro djece napisalo tekst zavjeta koje su ona i Pit razmjenili na vjenčanju. 

Džoli je govorila i o svom najnovijem ostvarenju “Unbroken” o životu Luija Zamperinija, bivšeg Olimpijca i ratnog heroja koji je nedavno preminuo u 97. godini, a s kojim se sprijateljila tokom snimanja. “Bila je to veoma potresno iskustvo”, navela je glumica koja je za ovu priliku ponovo stala iza kamere.

 

Podijelite članak