ŽELIM DA PRESTANEM S PODSTANARSTVOM U ZAGREBU: Edo Maajka ima planove za novi život

Pandemija koronavirusa je stpriala sve planove,a Edo Maajka je jedno vrijeme radio kao kuhar. Zbog epidemiloških mjera, restoran je zatvoren, tako da je ostao bez toga posla. Reper priča o tome kako danas živi.

-Pišem, imam dosta ideja na kojima sam sada disciplinirano počeo raditi. Spremam i nove pjesme, singl s Matejem Miloševom, samo što nije “izletio” za Dallas Records, a radim i na EP albumu koji bi trebao biti vani pred ljeto. Skupljam materijale za rad s bendom na novoj ploči. Educiram se.Promijenio sam navike koje mi nisu bile najzdravije, poredao sam prioritete kako treba, počeo sam završavati stvari i maknuo se s vječnih početaka- kaže Edo. Odlučio je da se skrasi u Zagrebu, gdje će kupiti stan.

-Živim većinu života u Zagrebu, od srednje škole 1992. – 1993., s povremenim izbivanjem, studiranje u Tuzli i nekoliko godina života u Tel Avivu. Tu sam stvorio karijeru, sada radim na tome da konačno završim s podstanarstvom i prestanem se maltretirati s prijavama i odjavama u Petrinjskoj- poručio je.

IZVORExpress
Prethodni članakIzrael odbio sarađivati sa Međunarodnim krivičnim sudom zbog navodnih zločina
Sljedeći članakDRAMA U ZENICI: “Papirna” u požaru, stradalo deset stanova (VIDEO)