AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Pandemija koronavirusa je stpriala sve planove,a Edo Maajka je jedno vrijeme radio kao kuhar. Zbog epidemiloških mjera, restoran je zatvoren, tako da je ostao bez toga posla. Reper priča o tome kako danas živi.

-Pišem, imam dosta ideja na kojima sam sada disciplinirano počeo raditi. Spremam i nove pjesme, singl s Matejem Miloševom, samo što nije “izletio” za Dallas Records, a radim i na EP albumu koji bi trebao biti vani pred ljeto. Skupljam materijale za rad s bendom na novoj ploči. Educiram se.Promijenio sam navike koje mi nisu bile najzdravije, poredao sam prioritete kako treba, počeo sam završavati stvari i maknuo se s vječnih početaka- kaže Edo. Odlučio je da se skrasi u Zagrebu, gdje će kupiti stan.

-Živim većinu života u Zagrebu, od srednje škole 1992. – 1993., s povremenim izbivanjem, studiranje u Tuzli i nekoliko godina života u Tel Avivu. Tu sam stvorio karijeru, sada radim na tome da konačno završim s podstanarstvom i prestanem se maltretirati s prijavama i odjavama u Petrinjskoj- poručio je.