Portal 072info

Želiš da ti veza potraje? Izbjegavaj ovo na Facebooku

Tajno dopisivanje može biti zabavno, ali ako to radiš, tvoja će veza definitivno ispaštati • Ako ti je Facebook profil prepun slika s bivšim dečkom, tvoj novi dečko bi se moga osjećati glupo, s potpunim pravom.

FACEBOOK je dio većine današnjih veza. Htjeli to priznati ili ne, ova društvena mreža uvijek pronađe način da se uvuče u vezu, a kad to napravi, vrlo često nastaju i problemi. Ne moraš ugasiti Facebook da bi održala vezu, ali definitivno moraš izbjegavati određenu vrstu ponašanja.

Tajno dopisivanje

Tajno dopisivanje može biti zabavno, ali ako to radiš, tvoja će veza definitivno ispaštati. Znamo da je ponekad primamljivo odraditi chat flert s nekim, ali pokušaj se suzdržati jer će tvoj dečko kad-tad to saznati.

Prijateljstvo s nekim tko se tvom dečku ne sviđa

Naravno da tvoj dečko ne mora voljeti sve tvoje prijatelje, ali ako znaš da je posebno alergičan na nekog tko ti ne znači previše, pokušaj ne biti prijateljica s tom osobom. Naravno da je riječ o ljubomori, ali to je ljubomora koju ne moraš dodatno hraniti.

Slike s bivšim

Ne moraš baciti sve slike s bivšim i praviti se da nikada nije postojao, ali ako ti je Facebook profil prepun slika s bivšim dečkom, tvoj novi dečko bi se moga osjećati glupo, s potpunim pravom.

Flert s drugima

Kada je rije č o komentiranju tuđih statusa i fotografija, moraš imati na umu da kao zauzeta osoba ne možeš imati istu slobodu kao etko tko nema dečka. Misli na to kako bi tvoj dečko reagirao kada bi vidio da pričaš s nekim drugim na način koji djeluje kao flert.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box