Portal 072info

Želite imati savršeno ravan stomak? Jedite ovih 5 namirnica

Loša prehrana nikada vam neće donijeti ravan trbuh. U slučaju da želite brze rezultate morate preuzeti kontrolu nad prehranom i unositi samo one namirnice koje potiču ‘ubijanje’ masnih naslaga. Pogledajte koje su to namirnice koje tope masne naslage oko trbuha.

 

1. Jaja. Odličan su izvor proteina i dobar izbor za doručak jer će vas dugo držati sitima, pa nećete ubrzo pomisliti na nezdravi obrok između doručka i ručka. Jaja sadrže i vitamin B12 koji pomaže tijelu da potroši masne stanice.

2. Ekstra djevičansko maslinovo ulje. Bogato je dobrim mastima koje će održati vašu prehranu izbalansiranom i pomoći vam u brzom sagorijevanju suvišnih masti.

3. Avokado. Svježi avokado sadrži oko 15 grama vlakana. Odličan je za sprječavanje žudnje za hranom. Vrlo lako vas zasiti. Avokado će zadovoljiti tjelesnu potrebu za nezasićenim masnim kiselinama, koje pospješuju sagorijevanje masti na području trbuha.

4. Puretina. Ima izuzetno nisku kalorijsku vrijednost, a sadrži puno proteina. Također, sadrži leucin, koji pomaže u povećanju mišićne mase i ubrzava metabolizam.

5. Losos. Odličan je za ravan trbuh jer je bogat omega 3 masnim kiselinama. One ubrzavaju metabolizam i ubrzavaju i pospješuju sagorijevanje masnih naslaga.

Podijelite članak