Želite li raditi na moru u Istri? Plava Laguna vas čeka!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Plava Laguna, hotelijerska kompanija iz Istre nudi zaposlenje na moru tijekom turističke sezone, uz plaćen smještaj i prehranu. U 2022. godini zaposlenici Plave Lagune koji su odradili maksimalan broj radnih sati u sezoni, dobili su 1800 eura dodatnih stimulacija i nagrada, uz ranije ugovorenu platu.
Želite li raditi na sjeverozapadnoj obali Istre, provesti ljeto na moru, uz rad na kojem dobro zarađujete, uz niz beneficija koje uključuju i bonuse te božićnicu, posjete različitim ljetnim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas.

U Plavoj Laguni tijekom proteklih nekoliko godina radilo je više od dvije hiljade ljudi iz regije, a s obzirom da traži velik broj sezonskih radnika, i ove godine se možete prijaviti za mjesto konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuhara, pomoćnog kuhara, recepcionera ili portira te vrtlara ili pak redara na bazenu.
Same plaće su drugačije za svako zanimanje, ali samostalan konobar, kuhar ili recepcioner s iskustvom imaju od 1.000 eura na više mjesečnu plaću. Osim osnovne plaće, Plava Laguna nudi i nagrade za uspješne rezultate, koje su ove godine iznosile 830 eura, kao i božićnicu koju dobivaju svi radnici koji su u Plavoj Laguni radili najmanje dva mjeseca u godini proporcionalno odrađenim satima.
Plava Laguna u svom portfelju ima 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu. Za svoje sezonske radnike Plava Laguna nudi besplatan smještaj tik uz mjesto rada, na samoj morskoj obali te prehranu, koje osigurava kompanija o svom trošku.

ČITAJ JOŠ:  OGLAS ZA POSAO: Potrebni majstori za postavljanje solarnih panela u Njemačkoj

Osim ovih uvjeta, Plava Laguna brine se i o svim potrebnim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.
Traže se motivirani kandidati, koji ne moraju imati kao uvjetformalno obrazovanje, nego samo volju za radom. Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji, pa i dobivanje trajnih ugovora, kao i edukacije i programi razvoja kao što su to učenje stranih jezika, učenje kroz kuharsku ili konobarsku akademiju i slično. „Najviše smo u potrazi za kuharima, pomoćnim kuharima i mesarima, konobarima, servirima, sobaricama, recepcionerima i portirima, ali i vrtlarima i radnicima u praonici rublja. Potrebni su i radnici za tehničku službu, kao što su to električari, vodoinstalateri i kućni majstori za koje ipak tražimo i formalno obrazovanje“, naglašavaju iz Plave Lagune. 

ČITAJ JOŠ:  OGLAS ZA POSAO: Potrebni majstori za postavljanje solarnih panela u Njemačkoj

‘Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1500 stalnih radnika i 1500 sezonskih radnika različitih zanimanja.
Za više informacija kliknite OVDJE.
Prijavite se OVDJE.
Specijaliziran Youtube kanal:
https://www.youtube.com/@posaouplavojlaguni6760

072INFO TV