ŽELITE POSAO: Prilika koja se ne propušta!

ŽELITE POSAO: Prilika koja se ne propušta!

Business team

U vremenu kada svjedočimo velikoj nezaposlenost a kada recesija sve više i više počinje vladati u svakom domu, posao je prijeko potreban za egzistenciju. Ukoliko posjedujete sposobnost komuniciranja i prezentovanja, vaši snovi bi mogli konačno postati java, a želja za radom igra ključnu ulogu u svakom od poslova. Odgovornost je svakako osobina koju iziskuje bavljenje bilo kojim poslom, a samostalonst i usmjerenost ka rezultatu i zaradi je od velikog značaja za posao koji vam se nudi, a koji bi vam preko noći mogao promijeniti život. 

Ukoliko ste mladi i ambiciozni te ste kao većina bh. omladine bez radne obaveze pored velike želje za istom, prilika koja je pred vama definitivno se ne propuša. Iako danas svjedočimo korumpiranosti prilikom zaposlenja, u ovom pozivu defnitivno nisu potrebna urgiranja, a sve što je neophodno posjedovati jeste volja i želja za radom.

Firma 'Defero' koja je partner 'Eroneta' traži hostese, djelatnike iz Zenice, Sarajeva, Mostara, Doboja, Žepča i Banja Luke, a broj potrebnih radnika je ograničen. Prilika koju ste možda oduvijek čekali upravo sada kuca na vaša vrata, stoga ne oklijevajte da kontaktirate 'Defero' te već sutra počnete zarađivati vlastiti novac u vremenu ekonomske krize, kada je svaka marka od izuzetnog značaja.

Pored posla koji vam se trenutno nudi svakako ne treba zanemariti mogućnost brzog napredovanja i edukacije za posao u firmi. Uslovi za posao su:

– SSS
– Komunikativnost
– Sposobnost
– Timski rad
– Samostalnost

Prilika koja Vam se u vremenu korupcije i nezaposlenosti pruža definitivno treba da bude iskorištena, stoga, ne oklijevajte da se prijavite na konkurs. Dodatne informacije i prijavu možete izvršiti kontaktiranjem na broj 063 397 184.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE