DE7B595C AEDD 4C95 91EF ACCCF07396E1
AUTOR: K.H.
DATUM: ruj 27, 2021 @ 9:05
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Kao bomba odjeknula je vijest da je Katarina Lazić, bivša djevojka pjevača Željka Šašića optužila upravo njega za krađu svog skupocjenog “Mercedesa” koji joj je on i kupio.

Povodom ovih optužbi oglasio se i Šašić koji tvrdi je podigao i tužbu:

– Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao.

– Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča.

Kako su prenijeli pojedini mediji, navodno je sama Katarina iznijela svoje sumnje na Šašućev račun, a on je to prokomentarisao na sljedeći način:

– Šta da kažem na sve to, moj odgovor je “tužno je to i žalosno”. Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više – zaključio je pjevač.

Da podsjetimo, domaći mediji su pisali kako je bivšoj partnerki pjevača Željka Šašića ukraden automobil marke “mercedes” ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Kako se navodi, auto je misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i Plejboj zečici, rekao je za emisiju “Ekskluzivno”, kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

U javnosti se pojavio i audio snimak Katarine Lazić, koja se osvrnula i na ovu situaciju:

– Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čovjeka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije.

Dok se u domaćim medijima pojavila informacija da je ona takođe izjavila da ima informacije da joj je Željko ukrao auto.

Inače, pjevač Željko Šašić je sa 17 godina mlađom Katarinom Lazić bio u vezi dugi niz godina.

LIDER