Zeljković: Drago mi je što kod svih vidim optimizam

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u Antaliji je organizovao radnu večeru kojoj su još prisustvovali novi selektor “Zmajeva” Faruk Hadžibegić, direktor naše reprezentacije Zvjezdan Misimović, te savjetnik prvog čovjeka bh. fudbala Marko Miličić.

– Približava se mart i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, napisao je na svom Instagram profilu Zeljković, te dodao:

– Već sam ranije isticao da smo na žrijebu dobili grupu po mjeri i da imamo realne šanse da izborimo prvi historijski plasman na Euro. Kažu da je dobar plan pola odrađenog posla. Zato sam na današnjoj radnoj večeri razgovarao sa selektorom Farukom Hadžibegićem, direktorom A reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem i savjetnikom Markom Miličićem o planovima za predstojeći period, sa akcentom na kvalifikacione utakmice. Dobio sam informacije iz prve ruke od selektora i direktora o stanju naših reprezentativaca, aktuelnostima oko potencijalnih debitanata i svim ostalim aktivnostima vezanim za A selekciju. 

Drago mu je što kod svih vidi optimizam.

– Zaista vjerujemo da sljedeće godine možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, što bi, ponovit ću još jednom, bio historijski rezultat, zaključio je Zeljković.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING