2776695 screenshot 38 1 ff 750x507 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 2, 2021 @ 20:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Filip Car obratio se Dejanu Dragojeviću i priznao šta zaista misli o njemu i njegovom odnosu prema Dalili.Car smatra da bi Dejan bio najgori u kući da je ostao sa Dalilom.

NER FIT

Htio bih reći par stvari. Dejan to što očekuje od nje, neke žene nekada to što osjećaju godinama – započeo je Filip svoje izlaganje.

Nemojte vi meni te primjere žena, ona se pokazala drugačijom ženom i sama je rekla da zaslužujem istinu – vikao je Dejan.

– Mislim da je ona vrlo brzo priznala, nije sve ovo jednostavno. Odavno smo svi bili svjesni da između njih stvari ne idu, da nema strasti. On traži od nje da svoje neosjećanja prema njemu ne pokaže ispred njegovih očima i onda on napravi haos. Isto ona od njega traži da ako je poštuje i voli da neke stvari ni on ne radi pred njom. Razumijem ja da je teško da udari glavom da viče, ali treba da se skloni jer nije ni njoj lako. Vrlo je nezahvalno govoriti o svemu ovome. Oboje mi nisu jasni na neki način Sve više sam vezan za nju i mnoge stvari su počele da mi smetaju. Ja vidim da se on opustio, nasieje se Sanji, da joj čokoladicu, lijepo se slaže sa svima, a onda napravi još goru stvar nego što već jeste. Skapiram da sam ja možda i gori od njega i da bih na njegovom mjestu bio sto puta gori. Ne bih dao muškost svoju ni za šta – nastavio je Filip.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Ma kakva muškost, sam si rekao prije neki dan da si počeo da se mijenjaš – dobacio je Dejan.

Znaš šta meni jedino smeta? Da ti se nije desilo ovo što jeste, ti bi mnogima bio noćna mora, sa svima bi bio u svađi. Sada kada ti se sve ovo desilo, sada su svi sa tobom dobri – dodao je Filip.

Eto ti moj bivši partner koji je nosio jednu kopačku a ja drugu na toj utakmicu. Moram sad ovo da kažem. Ona je za mene bila idealna, za sve ljude koji nas znaju, niko ne može da vjeruje da je ovo ona i niko nju ne može da prepozna. Ja vidim da nju ova sreća koju ona spominje, ta sreća nju uništava – dobacivao je Dragojević.

Ona je spremna, čak spremnija i od mene u glavi. Ona ima i porodicu i prijatelje, i Dejana i ljude napolju sve to ima na grbači ali se i dalje bori. Teško je, ali je spremna na sve to i preduzela je sve korake. Vjeruj mi da je mnogo gore to što udaraš glavom o zid nego da je izvrijeđaš pred svima – nastavljao je Car.

Šta bi ti? Da sam u vezi, a da ne radim ništa? – vikala je Dalila.

Stvarno, realno, žena mi je u vezi – smijao se Dejan.

To što vi mislite sada, da on treba da ima nekoga i da nastavi da živi, vjerujte mi neće! Sve ovo što on radi je njegova osveta, on će da bude ovakav jer zna da me to izjeda i da ne mogu da podnesem sve ovo – urlala je Dalila.

– Što se tiče kreveta, stvarno ja ne želim da idem u taj krevet. Ali kad malo bolje razmislim, gdje ću da idem, ja moram negdje da ga vidim, gdje da pobejgnemo, moram negdje da budem. On će svakako da nas sretne negdje. Neke prethodne veze su drugačije od ove, tada nisam volio – govorio je Filip.

LIDER