ŽENA MONSTRUM: Nožem razrezala trudnici stomak da bi ukrala bebu

Jedna Meksikanka priznala je da je ubila trudnicu tako što je nožem razrezela njen stomak dok je bila u osmom mjesecu trudnoće. Uradila je to da bi ukrala njenu bebu, piše Daily Mail.

Maria Rodriguez (29) iz Tepica kazala je kako je odlučila ubiti Nadiju Avilu i uzeti joj dijete jer je lagala svojoj porodici da je trudna. Na sudu će se pojaviti za dvostruko ubistvo. U svom iskazu Rodriguez je kazala kako je onesvijestila svoju žrtvu u svom domu nakon što ju je namamila obećavši joj odjeću za bebu.

– Kad sam joj pokrila usta ugrizla me i onda sam joj stavila ruke na leđa. Ali nisam je tad ubila. Vikala je na mene, govorila da je ostavim na miru. Onda sam je opet udarila i pala je na tlo bez svijesti. Potom sam joj razrezala stomak – ispričala je Rodriguez.

Međutim, dijete nije mogla izvaditi iz stomaka, te je ono umrlo.

Rodriguez je priznala policiji da je bila opsjednuta tim da ima dijete i nije znala kako da kaže porodici da nije u drugom stanju.

– Nisam znala kako da se oslobodim te laži. Zato sam odlučila da ukradem dijete – rekla je ona i istakla kako je žrtvu vidjela samo nekoliko puta.

Rodriguez je uhvaćena kada je nazvala Hitnu pomoć da dijete prebace u bolnicu kako bi mogla svojoj porodici reći da je rodila mrtvorođenče. Pobjegla je kad su je ljekari počeli ispitivati, ali je policija pronašla kad je njen muž prijavio nestanak.

Copy

 Bosnjak-ks

Prethodni članakPrednosti i mane neobaveznog seksa!
Sljedeći članakSAZNAJTE: Šta može uzrokovati preosjetljivost zubi?!