Portal 072info

ŽENA MONSTRUM: Nožem razrezala trudnici stomak da bi ukrala bebu

Jedna Meksikanka priznala je da je ubila trudnicu tako što je nožem razrezela njen stomak dok je bila u osmom mjesecu trudnoće. Uradila je to da bi ukrala njenu bebu, piše Daily Mail.

Maria Rodriguez (29) iz Tepica kazala je kako je odlučila ubiti Nadiju Avilu i uzeti joj dijete jer je lagala svojoj porodici da je trudna. Na sudu će se pojaviti za dvostruko ubistvo. U svom iskazu Rodriguez je kazala kako je onesvijestila svoju žrtvu u svom domu nakon što ju je namamila obećavši joj odjeću za bebu.

– Kad sam joj pokrila usta ugrizla me i onda sam joj stavila ruke na leđa. Ali nisam je tad ubila. Vikala je na mene, govorila da je ostavim na miru. Onda sam je opet udarila i pala je na tlo bez svijesti. Potom sam joj razrezala stomak – ispričala je Rodriguez.

Međutim, dijete nije mogla izvaditi iz stomaka, te je ono umrlo.

Rodriguez je priznala policiji da je bila opsjednuta tim da ima dijete i nije znala kako da kaže porodici da nije u drugom stanju.

– Nisam znala kako da se oslobodim te laži. Zato sam odlučila da ukradem dijete – rekla je ona i istakla kako je žrtvu vidjela samo nekoliko puta.

Rodriguez je uhvaćena kada je nazvala Hitnu pomoć da dijete prebace u bolnicu kako bi mogla svojoj porodici reći da je rodila mrtvorođenče. Pobjegla je kad su je ljekari počeli ispitivati, ali je policija pronašla kad je njen muž prijavio nestanak.

 Bosnjak-ks

Podijelite članak