Žena s novim partnerom provalila u kuću bivšeg muža, pa ga tukla i mučila

Nesvakidašnja tučnjava i mučenje dogodilo se prije nekoliko dana u beogradskom naselju Grocka. Beogradska policija uhapsila je L. M. i njenog partnera B. G. zbog sumnje da su u četvrtak uvečer ušli u kuću, pa mučili i zlostavljali bračni par.

Nasilnici brzo uhapšeni

– L. M. je u toku noći provalila u kuću svog bivšeg muža. Tada je prvo napala njegovu sadašnju partnerku kojoj je udarila nekoliko šamara. Za to vrijeme B. G. je mučio njenog bivšeg muža. U jednom trenutku uzeo je lopatu i udarao ga po cijelom tijelu. Nakon višesatnog mučenja nasilnici su pobjegli. Ubrzo su privedeni – kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Povrijeđen i uplašen u Policijsku stanicu u Grockoj u petak ujutru sa vidnim povredama po tijelu došao je D. P. koji je prijavio da mu je bivša supruga sa svojim partnerom upala u kuću. Da su ih tukli i mučili, piše “Telegraf”.

Policija je ubrzo uhapsila nasilnike.

Branili se šutnjom

Kako “Telegraf” saznaje, oni su salušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. L. M. se branila šutnjom, dok je njen partner negirao krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

Po odluci Drugog osnovnog suda određen im je pritvor do 30 dana. Prema informacijama, njima se na teret stavlja krivično djelo zlostavljanje i mučenje. Motiv napada su najvjerovatnije neraščišćeni računi bivših bračnih supružnika.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE