Žena sa bivšim mužem i njegovom partnerkom organizovala lanac prostitucije

Žena sa bivšim mužem i njegovom partnerkom organizovala lanac prostitucije

Neda B. (34) uhapšena je krajem avgusta zbog sumnje da je organizovala lanac prostitucije u Beogradu.

Protiv madam iz Kragujevca i ostalih, kojima se na teret stavlja da su zajedno s Milicom O. (42) ugovarali sastanke klijentima, a djevojkama koje su za njih radile u najluksuznijim i najskupljim hotelima u Beogradu, pokrenuta je finansijska istraga i prijeti im oduzimanje imovine. Među uhapšenima je, podsjetimo, i Vesna V. (62), koja se sumnjiči da je bila zadužena za izradu natalnih karata.

Kako Kurir nezvanično saznaje, na sajtu za pružanje seksualnih usluga Neda B. i njena grupa uglavnom su objavljivali lažne fotografije djevojaka koje rade za njih.

– Klijentima su nudili fotografije djevojaka sa opisom i cijenom. Međutim, u hotele su slali druge osobe jer su objavljivali slike koje nisu autentične i na kojima nisu prostitutke koje rade za njih – otkriva sagovornik. Inače, prilikom hapšenja, kod njih su pronađeni mobilni telefoni, ali i evidencija koju su vodili, pa je istražiteljima poznat spisak prostitutki, ali i njihovih klijenata, među kojima su uglavnom mladi muškarci i strani državljani.

– Organizator grupe, koja je, kako se sumnja, reklamirala djevojke na sajtu za pružanje seksualnih usluga, bila je Neda B., koja je ranije bila u braku sa Samirom B. Supružnici nisu skrivali da uživaju u luksuznom životu, a zvanično su bili nezaposleni bez primanja. Ogroman novac, kako se sumnja, zgrnuli su tako što su posredovali između klijenata i djevojaka i za sat sa njima naplaćivali oko 200 evra. Pola novca uzimali su za sebe. Međutim, cijene su često bile i veće zbog “specifičnih usluga”. Sat dva muškarca s djevojkom, tj. trojka, koštao je više, kao i odnos bez zaštite – navodi sagovornik.

On podsjeća da je za ovu grupu, koju je vodila madam, ali su joj najbliži saradnici bili bivši muž i njegova djevojka, radilo desetak djevojaka.

– Djevojke su prekršajno kažnjene, dok će u postupku biti svjedoci. Klijentima su usluge pružale u skupim beogradskim hotelima, u kojima uredno postoje evidencije o iznajmljenim sobama, gdje su se prijavljivale kao gosti – objašnjava sagovornik.

Zaradu od “posla”, kako otkriva, Neda B. i njen bivši muž navodno su delili, a on je onda deo davao svojoj novoj izabranici.

Kako otkriva, Samir B., zvani Hodža, prethodnih nekoliko mjeseci proveo je van Srbije.

– Navodno se u inostranstvu bavio poslovima obezbjeđenja. Uhapšen je čim se vratio u Srbiju. Interesantno je da je njegova nova djevojka, baš kao i bivša žena, iz Kragujevca, ali i da je i sama učestvovala u ovom “porodičnom biznisu” – dodaje sagovornik.

Velike količine novca koji su zarađivali, madam je trošila na putovanja, na koja je vodila i maloljetnu kćerku iz braka sa Samirom B.

– Sumnja se da se Neda B. ranije i sama bavila najstarijim zanatom i da je zbog toga lako organizovala posao, jer je znala sve tajne tog nezakonitog zanimanja – dodaje sagovornik, piše Kurir.

Na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal, koje vodi istragu, svi su se branili ćutanjem.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica