Žene lude za seksi scenama iz Netflixove popularne serije

bridgerton

Ako imate Netflix, a niste pogledali novu seriju Bridgerton – u manjini ste. Moderna inačica križanca serije Gossip Girl i Jane Austen ekranizacija nije toliko osvojila kritičare, koliko je oduševila gledatelje.

I premda se radnja ne može pohvaliti nekim kompleksnim sadržajem, već se sve svodi na igre zavođenja, seriju je u samo 28 dana pogledalo preko 63 miliona kućanstva širom svijeta, piše Variety.

No, u čemu je tajna? Premda zamišljena kao historijski prikaz, Bridgerton donosi aspekte savremene romanse, uvodeći veze miješanih rasa i staleža, neuzvraćenih ljubavi, fatalnih odnosa te velikih strasti – uvijek uspješnog recepta za omiljene ljubiće.

Složeni kostimi, ljudske zavrzlame, pa čak i malo misterije. Ali ljude je posebno zaintrigirala Bridgertonova vruća seksualnost, još preciznije, trominutna seksualna montaža između glavnih protagonista – mladenaca Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvode Simona Hastingsa (Regé-Jean Page).

U šestoj Bridgertonovoj epizodi Swish, supružnici se seksualno upoznaju na kišnim terenima njihovog zabačenog imanja i u njihovoj biblioteci. Zabavna činjenica: u toj sceni zapravo su prvi put Dynevor i Page snimali zajedno, pa je to glumici bio posebno nezaboravan trenutak.

Rekla je za Refinery29 da je provela šest sedmica uvježbavajući sve scene – uključujući i one seksa. Čini se da fanovi širomdruštvenih mreža ne mogu ne voljeti ovaj određeni dio serije – mješavinu sirove želje, vojvodinih seksi “prijava za pristanak” i spremnosti da udovolji svojoj ženi kad god je, doduše (uključujući i na merdevinama u biblioteci), već treba “uzeti” osvojile su žene u vrijeme u kojem je dodirivanje postalo “luksuz”.

https://www.tiktok.com/@carolinercherup/video/6913739241516223750?referer_url=https%3A%2F%2Fradiosarajevo.ba%2Fmagazin%2Fzanimljivosti%2Fzene-lude-za-seksi-scenama-iz-netflixove-popularne-serije%2F402773&referer_video_id=6913739241516223750

Brojnim ženama je Bridgertonom definitivno probuđena uspavana senzualnost, želja za eksperimentiranjem i više strasti u vlastitim ljubavnim odnosima.

Društvene mreže to zorno dokazuju, s nekim od pitanja poput “S čime sam se ja to zadovoljila?” i “Zašto ja nemam takvu strast s partnerom?”, prenosi 24sata.hr.

Prethodni članakFilip David: Slučaj Dodikove “Ikone” je bukvalna metafora profila ovdašnjih političara, a u velikoj mjeri i njihovih pristalica
Sljedeći članakČetkica za zube pravo je leglo bakterija: Evo kako ih se najlakše riješiti