Portal 072info

Žene lude za seksi scenama iz Netflixove popularne serije

bridgerton
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako imate Netflix, a niste pogledali novu seriju Bridgerton – u manjini ste. Moderna inačica križanca serije Gossip Girl i Jane Austen ekranizacija nije toliko osvojila kritičare, koliko je oduševila gledatelje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

I premda se radnja ne može pohvaliti nekim kompleksnim sadržajem, već se sve svodi na igre zavođenja, seriju je u samo 28 dana pogledalo preko 63 miliona kućanstva širom svijeta, piše Variety.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

No, u čemu je tajna? Premda zamišljena kao historijski prikaz, Bridgerton donosi aspekte savremene romanse, uvodeći veze miješanih rasa i staleža, neuzvraćenih ljubavi, fatalnih odnosa te velikih strasti – uvijek uspješnog recepta za omiljene ljubiće.

Složeni kostimi, ljudske zavrzlame, pa čak i malo misterije. Ali ljude je posebno zaintrigirala Bridgertonova vruća seksualnost, još preciznije, trominutna seksualna montaža između glavnih protagonista – mladenaca Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvode Simona Hastingsa (Regé-Jean Page).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U šestoj Bridgertonovoj epizodi Swish, supružnici se seksualno upoznaju na kišnim terenima njihovog zabačenog imanja i u njihovoj biblioteci. Zabavna činjenica: u toj sceni zapravo su prvi put Dynevor i Page snimali zajedno, pa je to glumici bio posebno nezaboravan trenutak.

Rekla je za Refinery29 da je provela šest sedmica uvježbavajući sve scene – uključujući i one seksa. Čini se da fanovi širomdruštvenih mreža ne mogu ne voljeti ovaj određeni dio serije – mješavinu sirove želje, vojvodinih seksi “prijava za pristanak” i spremnosti da udovolji svojoj ženi kad god je, doduše (uključujući i na merdevinama u biblioteci), već treba “uzeti” osvojile su žene u vrijeme u kojem je dodirivanje postalo “luksuz”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
@carolinercherup

#bridgerton #bridgertonnetflix Wildest Dreams by T Swift orchestra version #initialreaction I think my right eye was twitching at the end😲

♬ original sound – Caroline

Brojnim ženama je Bridgertonom definitivno probuđena uspavana senzualnost, želja za eksperimentiranjem i više strasti u vlastitim ljubavnim odnosima.

Društvene mreže to zorno dokazuju, s nekim od pitanja poput “S čime sam se ja to zadovoljila?” i “Zašto ja nemam takvu strast s partnerom?”, prenosi 24sata.hr.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME