Portal 072info

Žene, ovo je šest stvari koje možete naučiti od muškaraca

Oba pola potpuno su različita, i jedna i druiga strana ima svoje prednosti i mane.

Ali evo što muškarci smatraju da bi žene trebale od njih naučiti, piše Večernji.

1. Logika

Život bi bio puno lakši kad bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu. Muškarci svoje odluke donose na osnovi urođene logike, a žene su potpuno nesvjesne toga, piše TOI.

2. Emocije nisu uvijek vidljive

Žene moraju naučiti da svaka situacija ne zahtijeva izljeve emocija. Suzdržavanje izražavanja emocija u situacijama kada se ne zahtjeva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnima i tvrdog srca već praktičnima i realnima.

3. Nije sve tako crno

Žene žele pokazati da im je stalo, a njihovo ponašanje muškarci shvaćaju previše intenzivno. Žene često pretjerano reagiraju i zbog najmanjih sitnica. Ako od muškaraca nauče kako biti ležernije, uživat će u životu kao nikada prije, smatraju muškarci.

4. Lakše malo s tračanjem

stina je da i muškarci tračaju, ali žene bi trebale naučiti da nije svaka situacija podloga za trač. Suzdržite se od ogovaranja i naučite se kontrolirati, poručuju.

5. Budite pune humora, opustite se

Nisu samo žene te koje traže partnera koji ima smisao za humor. Odlična je to osobina i kod žena pa se nemojte ustručavati, poručuju muškarci.

6. Princ i princeza, Bijeli konj… Žene, vratite se u realnost

Žene često žive u svom svijetu mašte i imaju svoja očekivanja od veza i brakova. Naučite prihvatiti stvarnost, poručuju muškarci.

Podijelite članak