ZENICA DANAS U ZNAKU LJUBAVI: Još jedna hrabra Zeničanka izjavila ljubav transparentom

ZENICA DANAS U ZNAKU LJUBAVI: Još jedna hrabra Zeničanka izjavila ljubav transparentom

MaideVOLIMTE
Foto: Benjamin Hazić

Taman kada smo pomislili da je mali broj Zeničanki koje bi učinile nešto neuobičajeno poput slučaja koji se danas desio na mostu Kamberovića polja, ponovo smo svjedoci kako se u ljubavi definitivno ne poznaju granice.

Podsjećamo, danas je za sada nepoznata Zeničanka postavila transparent na most koji vodi prema Kamberovića polju sa natpisom "BELMINE, VOLIM TE" koji je izazvao veliku pažnju svih prolaznika, a koji je nadamo se oduševio i Belmina kojem je transparent posvećen.

Nakon što smo napisali tekst o ovoj hrabroj Zeničanki odmah smo dobili dojavu kako se i na mostu kod Lamele također nalazi transparent na kome je još jedna Zeničanka odlučila svojoj voljenoj osobi kazati da je voli na jedan sasvim drugačiji način nego mu to inače govori. Tako se ova zaljubljena Zeničanka odlučila napraviti transparent sa natpisom "MAIDE, VOLIM TE" kojim je nadamo se ojačala svoju ljubav i ispunila očekivanja ovim potezom.

Danas je Zenica uistinu bila naklonjena ljubavi i izjavljivanjima iste, a što je u vremenu kada svjedočimo lošim vijestima i negativnim dešavanjima uistinu za svaku pohvalu. 

Kako kažu, volite nekog i neka neko voli vas! 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica