ZENICA: Dvije tuče sa težim tjelesnim povredama i teška krađa

Dana 16.04.2015. godine, u ulici Augusta Šenoe, od strane više lica došlo je do fizičkog napada na N.I. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Zbog sumnje da su izvršili fizički napad, slobode su lišeni i zadržani u prostorijama za zadržavanje T.S. i M.D., oba iz Zenice. Uviđaj je izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 16.04.2015. godine, u ulici Vatrogasni put, došlo je do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između Č.S. i Đ.N., oba iz Zenice. Tom prilikom, Đ.N. je zadobio teške tjelesne povrede, dok je Č.S. zadobio lake tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Dana 16.04.2015. goodine, u ulici Adolfa Goldbergera, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo Š.B., iz kojeg je otuđeno: laptop, mobilni telefon, te određena količina novca. Uviđaj je izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE