Portal 072info

ZENICA: Izložba “Muzej Allahovog Poslanika Muhammeda s.a.v.s.” produžena do subote

Obzirom na veliku zainteresovanost Zeničanki i Zeničana, izložba “Muzej Allahovog Poslanika Muhammeda s.a.v.s.” koja je svečano otvorena 28. decembra produžena je do subote, 09. januara 2016. godine.

Kako ističu organizatori, uz pomoć Muzeja grada Zenice i Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, “Muzej Allahovog Poslanika alejhiselam”, na zahtjev mnogobrojnih zainteresovanih posjetilaca, nastavlja s radom i ove sedmice.

Radno vrijeme je do subote (09. januara) od 09:00 do 18:00 sati u objektu Muzeja grada Zenice.

U prva četiri dana protekle sedmice izložbu je posjetilo preko 4.500 posjetitelja, što iznosi prosječno, 1.125 posjetilaca po danu, 125 posjetilaca po satu, dva posjetioca po minuti.

Ova vrhunska, poučna i nesvakidašnja izložba koja se održava u Zenici dobila je i svoju web adresu, te povodom toga, svi zainteresovani, informacije mogu potražiti na www.muzejposlanika.com

Organizatori, ovim putem pozivaju sve one koji još uvijek nisu posjetili ovu izložbu, da dođu, te se vrate u vrijeme Poslanika Muhammeda a.s. i upoznaju se o njegovom životu, o njegovom ophođenju prema vjeri i onim što danas islam posjeduje.

Podijelite članak