Portal 072info

Zenica: Kod Zeničanina pronađena droga, obračunao se sa dva lica pa im nanio tjelesne povrede

Ilustracija

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 28.08.2017. godine, u 20,40 sati, u ulici Sarajevska kod broja 63, od strane lica B.K. iz Zenice su odbačena dva upakovana sadržaja praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok je navedeno lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 27.08.2017. godine, u 22,00 sati, u naseljenom mjestu Vukotići, od strane lica K.O. su nanesene lakše tjelesne povrede licima K.M. i Š.A., oba lica iz Vukotića. Lice K.O. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Na području Kantona dogodilo se sedamnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box