Portal 072info

Zenica: Krađa odjevnih predmeta u “Robotu”

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (2) i Policijske uprave III u Zavidovićima (1).

Zenica

Dana 13.02.2017. godine, u ulici Sarajevska, u tržnom centru „Robot”, od strane S.S. iz Zenice, izvršena je krađa odjevnih predmeta.

Policijski službenici su istu lišili slobode i priveli u službene prostorije gdje su nastavljene aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Visoko

Dana 12.02.2017. godine, u mjestu Šareni Hanovi, od strane lica G.S. iz Visokog, izvršeno je krivično djelo upućivanjem ozbiljne prijetnje licima A.Dž. i A.N., oboje iz Visokog. Policijski službenici su lice G.S. lišili slobode, nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Kakanj

U vremenskom periodu od 05.02. do 13.02.2017. godine, u ulici Almira Hasagića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo S.Z. iz Kaknja. Tom prilikom, otuđen je laptop i određena količina prehrambenih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box