Portal 072info

ZENICA: Lopovi ukrali bušilicu, odjeću iz ormara, kablove za paljenje auta…

Na području Ze-Do kantona javni red i mir narušen je u  osam slučajeva, gdje su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede.                              

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici, te protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Na području Ze-Do kantona evidentirano je osam krivičnih djela.

U vremenskom periodu od 05.09. do 07.09.2019.godine, u u ul. Tetovska 481, od strane NN lica izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl.G.Z.iz Zenice.Tom prilikom otuđene su dvije centralne jedinice, jedan laptop i trimer za košenje trave. Izvršen uviđaj od strane policijskih službenika OKP-a PU I .

Dana 07.09.2019.godine, u vremenu od 21,00 do 21,40 sati, u ul.Crkvice br.57 od strane NN lica izvršeno je krivično djelo teške krađe u stan vlasništvo M.H. iz Zenice.Tom prilikom otuđena  je bušilica nepoznate marke, kablovi za paljenje pmv-a i manja količina gardarobe. Izvršen uviđaj od strane policijskih službenika OKP-a PU I .

Podijelite članak
  • 20
    Shares

Počitajte još

Ispovijest zeničkog rudara od koje se diže kosa na glavi: Spreman sam ubiti nekog da bih zadržao posao, valja mi hraniti troje djece

D.H

Kad su ga mještani Orahovice vidjeli, skamenili se: Emsad Valentić nakon dva dana, ponovo na slobodi!

D.H

Zenica: U saobraćajnoj nesreći na Odmutu učestvovala dva vozila

D.H