Portal 072info

Zenica: Obijen automobil, dvije teške provale u kuću i stan

Ilustracija

Dana 10.10.2017. godine, u večernjim satima, u ulici Travnička cesta, izvršena je teška krađa iz teretnog motornog vozila marke “Ford”, registarskih oznaka 7VSH87, vlasništvo lica B.L., iz Zenice, kojom prilikom je otuđena muška ručna torba u kojoj se nalazila putna isprava oštećenog, pištolj za koji oštećeni posjeduje dozvolu, laptop, mobitel i određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U vremenskom periodu od 06. do 09.10.2017. godine, na gradilištu u ulici Dobrovoljnih davalaca krvi, izvršena je teške krađe iz stana u izgradnji, iz kojeg je tom prilikom od strane nepoznatog lica otuđen električni alat. Od strane službenika policije su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršene teške krađe i otkrivanju počinioca iste.

U vremenskom periodu od 08. do 10.10.2017. godine, u ulici Hadžije Mazića put, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica H.M., iz koje je tom prilikom otuđen alat. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box