ZENICA OPLAKUJE UGAŠENI ŽIVOT: Poginuo perspektivni sportista Imran Pašalić, osvajač brojnih medalja 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Zenica je okovana tugom nakon informacije da je u nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno smrtno stradao dječak iz Zenice, a dvije djevojčice su povrijeđene, ranije je objavio portal “072info”: 

– Nesreća se dogodila oko 05:55 sati na magistralnom putu u blizini vatrogasnog doma Novi Travnik u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, Audi i Pežo (Peugeot). 

Vozač Audija i jedan putnik su zadobili teže tjelesne povrede, dok su u Pežou vozač i dvije putnice zadobile tjelesne povrede, a jedna osoba je smrtno stradala – rekao je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK.

Kako saznaje “072info”, u nesreći su stradali članovi TKD kluba “Zenica”, koji su krenuli na takmičenje u Posušje. 

Nažalost, smrtno je stradao 14-godišnji Zeničanin Imran Pašalić, član TKD kluba “Zenica”, a dvije djevojčice, sestre, su povrijeđene.

Stradali Zeničanin bio je perspektivni sportista, osvajač je brojnih medalja. Nažalost, njegov život jutros je ugašen, a zbog ove vijesti su svi u šoku i nevjerici.

Zbog ove tragedije, oglasili su se i iz Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine.

– Sve aktivnosti Taekwondo saveza BIH planirane za sutra se odgađaju do daljnjeg. Okupljanje reprezentacije i polaganje crnih pojaseva – napisali su. 

Povodom ove tragedije oglasio se i Kenan Uzunović, federalni zastupnik.

-Tužan dan za našu Zenicu danas. Nažalost ugašen je jedan mladi život, a nekoliko naših sugrađana doživjelo je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći na području Novog Travnika u ranim jutarnjim satima.

Uz sućut porodici našeg sugrađanina na velikom gubitku, želim odaslati podršku i staviti se na dispoziciju porodicama povrijeđenih – poručio je on.