Portal 072info

Zenica: Otvorena preuređena dm prodavnica (FOTO)

U Tržnom centru Džananović u Zenici, kompanija dm otvorila je danas preuređenu dm prodavnicu. Zbog radova prodavnica je bila zatvorena proteklih šest dana, a od danas kupci u njoj ponovno mogu potražiti svoje omiljene proizvode iz bogate dm ponude.

,,dm izuzetno brine o svojim kupcima kao i o zajednici u kojoj djeluje. Stoga uvijek vodimo računa da ambijent naših prodajnih objekata posjetiteljima osigura jedinstveni doživljaj kupovine te konstantno ulažemo u njihovo održavanje i preuređenje. Svakako, kao lider na drogerijskom tržištu, vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni i izborom proizvoda i usluga koje nudimo. Naglasila bih da od nedavno, prema našem novom cjenovnom konceptu UVlJEK POVOLJNO, naši kupci mogu kupovati 1.500 proizvoda po sniženoj cijeni koja traje najmanje četiri mjeseca“, izjavila je Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

A u današnjem izboru i cijenama mnogobrojni posjetitelji posebno su uživali jer je, povodom preuređenja ovog objekta, pored sniženja dm priredio sjajnu zabavu za djecu i odrasle. U cjelodnevnom druženju sa kupcima, sa svakim računom većim od 20 KM odrasli su sticali pravo učešća u igri ,,kolo sreće” i osvajali vrijedne poklone, dok su najmlađe zabavljali klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Ali, to nije sve. U naredna tri dana, do 27.5., u ovom prodajnom objektu na ukupan iznos kupovine dm nudi popust od 15%, a organizuje i nagradnu igru koja će trajati do 1. juna. Sretne dobitnike očekuju vrijedne nagrade, kao što su mašina za pranje suđa, nutribulet i deset dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Džananović Zenica ostaje nepromijenjeno: od ponedjeljka do subote od 10 do 21 sat, nedjeljom od 10 do 20 sati.

Kako je to izgledalo na otvorenju, pogledajte u fotogaleriji?!

Otvorena preuređena dm prodavnica u Zenici

Podijelite članak