ZENICA: Počinje Ramazanska Liga u Futsalu 2019

Došao je Ramazan, a nakon više nego uspješnog festivala futsala kroz Juniorsku ligu dolazi i dobro poznato takmičenje, jedinstveno u regiji – Ramazanska Liga.

Pred kraj mjeseca Aprila mogli smo vidjeti i izvlačenje grupa za ovogodišnje izdanje Ramazanske lige a takmičenje počinje već u petak 10.5.2019. sa startom u 23:00 na terenu sa vještačkom travom Turski Park.

Za ovogodišnje izdanje Ramazanske lige je vladalo toliko interesovanje da je bilo i onih ekipa koje se nisu na vrijeme prijavile i tako izgubile mjesto u takmičenju.

Kao što smo prethodno naveli, liga počinje u petak 10.5. od 23:00 a nastaviće se i naredni dan, u subotu 11.5. također sa početkom od 23:00.

Prve dvije noći takmičenja ćemo gledati grupe A, B, E i F pa vam donosimo i susrete koji će se odigrati u petak i subotu. Satnica će biti objavljena prije početka takmičenja dakle u 23:00 na terenu Turski park.

Petak 10.5.2019.

A

Trgovišće – Jalija

Pridražići – Trgovišće

B

Hadžimazića Han – Obrenovci

Blatuša – Hadžimazića Han

E

Lokvine – Tristo

F

Stranjani– Imperia

Subota 11.5.2019.

A

Jalija – Pridražići

B

Obrenovci – Blatuša

E

Potok – Lokvine

Tristo – Potok

F

Nur Han – Stranjani

Imperia – Nur Han

Pozivamo vas da dođete i prisustvujete nezaboravnim noćima uz futsal Ramazanske lige.

Prethodni članakŠlep služba “Zilić” još jednom pokazala humanost: Mladi Zeničanin uručio donaciju oboljelom Elviru Mahmiću
Sljedeći članakEvo kakvo nas vrijeme očekuje danas