Portal 072info

Zenica: Počinjene dvije teška krađe, ukraden automobil, u Orahovici u udesu povrijeđen maloljetnik i zadobio teške povrede

U toku noći 03/04.09.2017. godine, u ulici Adolfa Goldbergera kod broja 7, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf I”, registarskih oznaka A64-T-027, vlasništvo lica O.E., iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok se poduzimaju mjere na dokumentovanju i rasvjetljavanju izvršene teške krađe.

U toku noći 03/04.09. 2017. godine, u mjestu Donji Čajdraš, izvršena je teška krađa u pomoćni objekat – štalu, vlasništvo lica L.M., iz kojeg su tom prilikom otuđene dvije ovce. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok se poduzimaju mjere na otkrivanju izvršioca ove teške krađe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 04.09.2017. godine, u 18,15 sati, u naseljenom mjestu Orahovica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestovali putničko motorno vozilo marke “FIAT”, registarskih oznaka E82-M-109, kojim je upravljao H.E., iz Zavidovića i biciklista, L.H., rođen 2008. godine, iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME