Portal 072info

ZENICA Potpuna obustava saobraćaja na raskrsnici Talića brdo-Londža

Izvršna agencija za realizaciju  projekta  GGM u Zenici  i Grad Zenica obavještavaju javnost, učesnike u saobraćaju i privredne subjekte da je u četvrtak 25.08.2016. godine planirano nanošenje završnog habajućeg sloja asfalta na raskrsnici Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“).

Pomenuti radovi iziskuju promjenu režima saobraćaja kako slijedi:

    Od četvrtka  25.08.2016. godine, od 7:00 sati, do petka 26.08.2016. do 12 sati  na snazi je potpuna obustava saobraćaja kroz raskrsnicu Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“), na potezu od objekta T-2 do objekta „Islamski centar“.

    Saobraćaj se preusmjerava preko Ulica Muftije Šemsekadića i Londža, uz privremenu   gradilišnu signalizaciju.

    I dalje ostaje na snazi zabrana zaustavljanja i parkiranja u gradilišnoj zoni, uključujući i plato kod objekta „Uglovnica“. Sva vozila koja ne budu uklonjena sa pomenutih lokacija biti će uklonjena o trošku vlasnika vozila.

Ukoliko vremenske prilike budu nepovoljne, asfaltiranje i obustava saobraćaja bi bila  prolongirana  do prestanka padavina.

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica mole za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju i izbjegavaju pomenute dionice, odnosno da maksimalno koriste alternativne putne pravce.

Agencija za realizaciju projekta GGM

Podijelite članak