Portal 072info

Zenica: Prilikom kontrole vozila policija pronašla drogu, počinjene dvije pljačke

Ilustracija

Dana 27.08.2017. godine, u 01,25 sati, u ulici Zije Dizdarevića, policijski službenici su kontrolisali putničko motorno vozilo marke “Daewoo”, registarskih oznaka E17-J-016, kojim je upravljalo lice M.K. iz Zenice. Izvršenom kontrolom i pregledom policijski službenici su pronašli praškastu materiju, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice M.K. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 27.08.2017. godine, u 04,55 sati, u ulici Fra Ivana Jukića broj 2, izvršena je teška krađa u kiosk vlasništvo preduzeća “Tobacco press”, iz kojeg je otuđena neutvrđena količina žvakaćih guma i konditorskih proizvoda. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 27.08.2017. godine, u poslijepodnevnim satima, u ulici Prve zeničke brigade broj 9, izvršena je teška krađa u prostorije firme “Master color inžinjering” d.o.o. Zenica, odakle je otuđen jedan monitor marke “Asus”. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box