Portal 072info

Zenica: Prilikom kontrole vozila policija pronašla drogu, počinjene dvije pljačke

Ilustracija

Dana 27.08.2017. godine, u 01,25 sati, u ulici Zije Dizdarevića, policijski službenici su kontrolisali putničko motorno vozilo marke “Daewoo”, registarskih oznaka E17-J-016, kojim je upravljalo lice M.K. iz Zenice. Izvršenom kontrolom i pregledom policijski službenici su pronašli praškastu materiju, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice M.K. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 27.08.2017. godine, u 04,55 sati, u ulici Fra Ivana Jukića broj 2, izvršena je teška krađa u kiosk vlasništvo preduzeća “Tobacco press”, iz kojeg je otuđena neutvrđena količina žvakaćih guma i konditorskih proizvoda. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 27.08.2017. godine, u poslijepodnevnim satima, u ulici Prve zeničke brigade broj 9, izvršena je teška krađa u prostorije firme “Master color inžinjering” d.o.o. Zenica, odakle je otuđen jedan monitor marke “Asus”. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Podijelite članak