Portal 072info

Zenica: Prilikom kontrole vozila pronađena droga, pješak povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Ilustracija

Dana 20.09.2017. godine, u 00,05 sati, u ulici Branilaca Bosne, službenici policije su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke “BMW”, registarskih oznaka O80-A-777, kojim je upravljalo lice H.T. iz Zenice. Izvršenim pregledom je pronađena biljna materija, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

 

SAOBRAĆAJ

Dana 20.09.2017. godine, u 10,00 sati, na raskrsnici sa kružnim tokom saobraćaja ulica Prve zeničke brigade i Crkvice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Passat”, kojim je upravljalo lice S.Đ. iz Zenice i pješak O.Đ., iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Na mjestu nezgode je izvršen uviđaj.

Na području Kantona dogodilo se još šesnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Podijelite članak