Portal 072info

Zenica: Pronađena droga, obijen stan u Crkvicama!

Foto: Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evidentirano je 11 krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (6), Policijske uprave III u Zavidovićima (1) i Policijske uprave V u Olovu (1).

Zenica

Dana 15.02.2017. godine, u ulici Juraja Neidharta, od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar izvršeno je legitimisanje i pregled lica B.A., kojom prilikom je kod istog pronađena jedna pvc folija sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i privedeno u službene prostorije, dok je na licu mjesta izvršen uviđaj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U vremenskom periodu 11-15.02.2017. godine, u ulici Crkvice, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo Đ.Š., iz kojeg je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Visoko

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 15.02.2017. godine, u ulici Musala, od strane S.E. iz Visokog izvršen je fizički napad na O.A. koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Istražitelji Policijske stanice Visoko su na licu mjesta izvršili uviđaj, te lice S.E. lišili slobode i priveli u službene prostorije gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Kakanj

Dana 15.02.2017. godine, u dežurnu službu Policijske stanice Kakanj obratio se V.F. i prijavio da je u posljednja dva mjeseca, u mjestu Brežani, izvršena teška krađa u stovarište građevinskog materijala „Dempro“, vlasništvo D.M., iz kojeg je tom prilikom otuđena određena količina raznog alata i elektro materijala, te jedan kompjuter sa centralnom jedinicom i dva monitora. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Breza

Dana 14/15.02.2017. godine, u mjestu Kahve, izvršena je teška krađa u prostorije apoteke „MGM“, iz kojih je tom prilikom otuđena određena količina novca i raznih vrsta tableta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Breza.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME