Zenica: Radionica “Liderstvo i komunikacije”

Konrad Adeanuer Stiftung i Ekonomski fakultet u Zenici, će 24.4.2017. na Ekonomskom fakultetu, sala 2 u 10:30 organizovati jednodnevnu radionicu „Liderstvo i komunikacija“, za studente Univerziteta u Zenici, ali i sve zainteresovane.
Cilj radionice je da se kroz praktičan rad nauči da se lideri ne rađaju, nego stvaraju, kontinuiranim učenjem i nadogradnjom znanja.

Učesnici radionice će naučiti kako se pripremiti za ‘stvarni život’ koji nam donosi nesigurnost i nepoznanice, ali je ipak pun prilika koje svaki pojedinac može prepoznati i iskoristiti za svoju dobrobit i napredak društva.

Ovo je jednodnevna radionica vezana za poboljšanje vještina lične prezentacije, komuniciranja i korištenje i ovladavanje verbalnim i neverbalnim porukama koje odašiljemo komuniciranjem u javnom i privatnom životu.
Da bi otvorili vrata budućim generacijama uspješnih pojedinaca, kroz praktičan rad tokom radionice, na brz i jednostavan način studenti će imati priliku da savladaju tehnike komunikacije, javnih i medijskih nastupa i dobiti korisne informacije:
 Kako napisati dobar CV i prezentirati se na razgovoru za posao
 Kako se pravi/postaje brend
 Kako se pripremiti za javni, TV ili neki drugi medijski nastup
 Kako odaslati pozitivne i ispravne verbalne i neverbalne poruke

Predavači: Amna Popovac i Aleksandra Savić

Prijave putem Linka ispod: https://goo.gl/forms/3ODIQIrZjn4DWt0r2

NAPOMENA: Broj mjesta je ograničen. Svi učesnici radionice će dobiti certifikat.