ZENICA: Sakrivali se na Facebook-u pod drugim imenima i na kraju se razveli

ZENICA: Sakrivali se na Facebook-u pod drugim imenima i na kraju se razveli

rsz_d39a1b8822bd8b2e30f31a2f3380b84e_view_article

Veliki broj problema u posljednje vrijeme nastaje zbog pojave internetskih društvenih mreža koje su postale izrazito popularne te na taj način stvaraju probleme kako u vezi, tako i u braku. Priča nam dolazi iz Zenice, gdje se vjenčani par rastaje zbog problema koji se desio na Facebook-u.

Naime, tokom dopisivanja predstavljali su se jedno drugom pod drugim imenima, te su se nakon dugo vremena dopisivanja jadali jedno drugom o problemim u braku, ali zapravo se ovaj bračni par krio te jadao ustvari jedno drugom. Nakon ovog problema ovaj par se razvodi.

Sana i Adnan Klarić, bračni par iz Zenice koristili su nadimke “Sweetie” i “Prince of Joy” te su tako dane i dane provodili razgovarajući o svom braku, sve do dana kada su se odlučil upoznati.

Došao je i taj dan, te kada su se ugledali nisu mogli da vjeruju šta im se zaista desilo. Shvatili su da su tako varali cijelo vrijeme jedno drugo, te da nisu mogli jedno drugom reći sve te probleme nego su se odlučili međusobno varati.

“Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja”, izjavila je Sana.

Što je bilo i za očekivati, Sana se nakon ovoga osjećala dosta tužnom, povrijeđenom i izdanom.

“Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ”, rekao je 32-godišnji Adnan.

Pazite kako i na koji način stupate u brakove i duge i ozbiljne veze.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica