Portal 072info

ZENICA SE OPRAŠTA OD VIJEĆNICE: Bila si uzor, podrška, neko koga čovjek upozna i nikad ne zaboravlja…

554F74FC 24F4 4E30 ADE9 227C581D4539
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenica je u šoku i nevjerici nakon tužne vijesti da je na bolji svijet preselila Meliha Salčinović, profesorica i vijećnica u Gradskom vijeću Zenice.

Brojni prijatelji i poznanici, emotivnim porukama na društvenim mrežama, opraštaju se od Salčinovićeve koja je uživala veliko poštovanje sugrađana.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

-Volio sam sresti ovu ženu na ulici. Svaki taj susret bi se sveo na nekoliko riječi ulične kurtoazije poslije kojih bi svako odlazio svojim putem, ali opet, ljepše bih se osjećao. Ne hoda mnogo dama zeničkim ulicama, a ova žena je bila baš dama. Gospođa. Prosto, ne mogu da vjerujem. Saučešće porodici… – Sead Kratina.

-Moja tuga za tobom je neizmjerna dušo dobra najdraža! Neka ti dragi Bog podari sve ono što si zaslužila, a to je sve najljepše. Tvojoj dragoj kćerki strpljenja i snage! Draga moja razrednice – Maja Sivic Kristo. 

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

-Bila si uzor, bila si podrška, bila si neko koga čovjek upozna i nikad ne zaboravlja… Da Allah dž.š. podari džennet tvojoj divnoj duši 🙁 – Arnela Šabanović.

-Sa dubokom tugom primio sam vijest o preseljenju na Ahiret moje drage Melihe Salčinović, rodice, komšinice i moralnog uzora! Molim Gospodara da joj se smiluje, a porodici podari sabur. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo… – Mirza Husetić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Podsjetimo, Salčinović je dva dana imala povišenu temperaturu, nakon čega joj se danas stanje pogoršalo usljed čega je hospitalizirana u Kantonalnu bolnicu Zenica. Uprkos maksimalnim naporima ljekara, pokušajima reanimacije, nažalost, njeno srce je prestalo kucati.

Inače, ovo je drugi, veliki, gubitak za grad Zenicu za 24 sata. Podsjetimo, jučer je preminuo i Ferid Feđa Dervišević, poznati zenički privrednik.

Podijelite članak
  • 81
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

ODAVANJE POČASTI RAHMETLI SALČINOVIĆ: U Srednjoj muzičkoj školi otvorena knjiga žalosti (FOTO)

DPA - Portal 072info

ZENICA: Obavljena dezinfekcija kompletnog hotela “Dubrovnik”, slastičarne, restorana, javnih površina… (FOTO)

DPA - Portal 072info

Bolnu tišinu na Prašnicama prekidali uzdasi: Klanjana dženaza Melihi Salčinović, profesorici i vijećnici (FOTO)

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6