ZENICA: Spahić, Bolić i mnoge zvijezde predvode tim “Pomozi.ba” u humanitarnoj utakmici

ZENICA: Spahić, Bolić i mnoge zvijezde predvode tim “Pomozi.ba” u humanitarnoj utakmici

Pripreme za humanitarnu utakmicu između BHFanaticosa i legendi bh. fudbala, polako se privode kraju.

Online ulaznice već su odavno u prodaji putem platforme tixbase.com, a poznata je i većina imena koja će nastupiti za ekipu legendi bh. fudbala, koje će sa klupe predvoditi Vlatko Glavaš, Muhamed Konjić i Mirsad Hibić.

Brojne zvijezde

Svoj nastup za ekipu Pomozi.ba, uz mogućnost malih izmjena, potvrdili su Emir Spahić, Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Elvir Bolić, Samir Muratović, Zlatan Muslimović, Vedin Musić, Džemal Berberović, Mensur Mujdža, Darko Maletić, Toni Šunjić, Avdija Vršajević, Adnan Gušo, Dario Damjanović, Bulend Biščević, Mirsad Bešlija, Safet Nadarević, Nermin Šabić, te Bruno Akrapović, uz mogućnost dolaska još nekih imena.

Nažalost, zbog obaveza, svoj nastup nisu mogli potvrditi Sergej Barbarez, Zlatan Bajramović i Vedad Ibišević, a čekaju se još odgovori Asmira Begovića i Harisa Medunjanina.

Također, pozvani su svi bivši i aktivni sportisti, kao gosti ovog humanitarnog događaja, kako bi uveličali međusobni duel BHFanaticosa i legendi bh. fudbala.

BHFanaticosi već godinama bodre sve naše reprezentativne selekcije na svakoj utakmici, gdje god se one igrale, a sada su bh. sportisti dobili priliku da im uzvrate, tako što će njihovu fudbalsku ekipu bodriti sa tribina Arene Zenica.

Svoj dolazak na tribine zeničke Arene već su potvrdili Razija Mujanović, Amel Tuka, Mirza Teletović, Elvedina Muzaferija, Nedžad Husić, zatim reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci, košarkaški i rukometni reprezentativci naše zemlje i mnogi drugi.

Termin susreta

Susret se igra 21. marta, s početkom u 15 sati, a početni udarac trebala bi izvesti naša heroina Hana Pašanbegović iz Zenice, koja se uspjela izliječiti donacijama građana Bosne i Hercegovine.

Ulaznice, koje koštaju 5 KM, će se prodavati i na dan utakmice u Zenici, a sav prihod će ići u Fond za liječenje oboljelih bh. građana.

Dođite u Zenicu, podržite BHFanaticose i ekipu Udruženja Pomozi.ba, kupite kartu i spasite nekome život.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE