Zenica: Specijalni timovi MUP-a ZDK s čamcem traže tijelo Amara Kozlića

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Već šesnaest dana traje potraga za tijelom mladića Amara Kozlića iz Nemile kod Zenice, koji je 4. februara, vraćajući se s prijateljima, završio u rijeci Lašvi.

Tijela njegovih prijatelja, Huse Delića i Almena Begovića, pronađena su u automobilu dok pripadnici Specijalne jednice MUP-a ZDK intenzivirano već danima tragaju za tijelom Kozlića.

Prema riječima Senaida Hasića, komandira Specijalne jedinice MUP-a ZDK, potraga je nastavljena i danas.

ČITAJ JOŠ:  Drama: Teretni voz udario dječaka, teško povrijeđen

– Sa čamcem pretražujemo rijeku Bosnu i to lokalitet od slapova u Janjićima pa sve nizvodno – pojašnjava Hasić.

Valja istaći da su se tokom proteklih 16 dana u potragu uključivali rafter klubovi, Jedinica za podršku iz Travnika, građani te izviđači. Nažalost, potraga još nije dala nikakve rezultate.

Agonija koja traje od 6. februara, kada je pronađen automobil u rijeci, najteže pada porodici Kozlić iz Nemile koja svakog dana moli Boga da se tijelo njihovog sina pronađe.

ČITAJ JOŠ:  Interpol raspisao potjernicu za migrantima zbog ubistva u BiH

– Teško nam je i bit će tako cijelog života. Molim Boga da nam podari da se pronađe tijelo, klanja dženaza i da se što prije sve ovo završi – kaže otac Kozlić.

Autor: D. PAŠALIĆ – AVAZ.BA

GODISNJICA
MARKETING