Portal 072info

ZENICA: Teška krađa u stan i u putničko vozilo i krađa mobilnog uređaja

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je osam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (3) i Policijske uprave Žepče (2).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Dana 27.01.2016. godine, u vremenu od 16,00 do 22,50 sati, u ulici Ivana Gundulića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo G.S., kojom prilikom je iz istog otuđen laptop, te određena količina novca. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

Dana 28.01.2016. godine, na lokalitetu Kamberovića polje, od strane dva nepoznata lica izvršena je krađa mobilnog telefona, vlasništvo H.E. iz Zenice. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Dana 28.01.2016. godine, u ulici Crkvice, izvršena je teška krađa u putničko motorno vozilo marke „VW-Golf“, vlasništvo D.A. iz Zenice, kojom prilikom je iz vozila otuđen auto-kasetofon. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

mupzdk.gov.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME