Portal 072info

ZENICA: Teške krađe u kuću i apoteka i u putničko vozilo

Ilustracija

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Evidentirano je devet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (4), Policijske uprave IV u Tešnju (1) i Policijske uprave Žepče (1).

Dana 21.05.2016. godine, u vremenu od 21,00 do 23,55 sati, u ulici Mejdandžik, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo Lj.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Dana 21/22.05.2016. godine, u ulici Mustafe Čauševića, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke „Audi A6“, registarskih oznaka T46-K-345, vlasništvo M.A. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Dana 21.05.2016. godine, u ulici Crkvice, izvršena je teška krađa u apoteku „Pharmacia“, iz koje je otuđena registar kasa. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

mupzdk.gov.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box