Portal 072info

ZENICA: U Crkvicama teška krađa u stan

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenica

Dana 10.11.2016. godine, u noćnim satima, u ulici Crkvice broj 5A, izvršeno je krivično djelo teške krađe u stan vlasništvo lica K.A. iz Zenice, iz kojeg je tom prilikom od strane nepoznatog lica otuđena određena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zavidovići

Dana 10.11.2016. godine, u vremenu od 08,00 do 12,45 sati, u ulici Husein-kapetana Gradaščevića, izvršeno je krivično djelo teške krađe putničkog motornog vozila “Škoda Fabia”, registarskih oznaka E72-O-844, vlasništvo B.Đ. iz Zavidovića. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići. Istog dana, u 15,15 sati, od strane policijskih službenika u ulici Prvomajska, u Zavidovićima, pronađeno je otuđeno vozilo. Na mjestu pronalaska je izvršen uviđaj, nakon čega je vozilo vraćeno vlasnici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Maglaj

U toku noći, 09/10.11.2016. godine, u ulici Aleja Ljiljana SP70, od strane nepoznatog lica sa putničkog motornog vozila marke “BMW”, registarskih oznaka J34-A-342, vlasništvo M.E. iz Maglaja, su otuđene registarske tablice. Uviđaj izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U toku noći, 09/10.11.2016. godine, u naseljenom mjestu Novi Šeher, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo teške krađe u Područnu ambulantu Novi Šeher i prostorije Narodne apoteke, koje se nalaze u sklopu navedene ambulante i iz kojih je tom prilikom otuđen novac. Uviđaj izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenica

Dana 10.11.2016. godine, u 12.00 sati, u ulici Zmaja od Bosne, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Renault Clio”,  registarskih oznaka A32-M-421, kojim je upravljao Z.M. iz Olova i malodobni pješak Š.I. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Uviđaj izvršen od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 10.11.2016. godine, u 13,10 sati, na magistralnom putu M-17, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke “Man”, registarskih oznaka A18-J-692, kojim je upravljao B.A. iz Zenice i teretno motorno vozilo “Mercedes”, registarskih oznaka 114-T-483, kojim je upravljao S.A. iz Zenice, koji je zadobio lakše tjelesne povrede, dok su suvozači K.E. i H.N., oba lica iz Zavidovića, zadobili teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Uviđaj je izvršen od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I u Zenici, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Na području Kantona dogodilo se još trinaest saobraćajnih nezgoda u kojim je šest lica zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME