Portal 072info

ZENICA: U petak akcija „Let’s Do It – Očistimo zemlju za 1 dan“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Akcija „Let’s Do It – Očistimo zemlju za 1 dan “ najveća je volonterska akcija u historiji BiH posvećena prvenstveno čišćenju ilegalnih deponija otpada u jednom danu, ali i čišćenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštićenih područja.

U petak,  22.4. će hiljade građana, učestvujući u „Let’s Do It-u“, podići svoj glas za ljepšu, čišću i bolju Bosnu i Hercegovinu. Tog dana ćemo vidjeti ono što Bosna i Hercegovina treba i može da bude – zemlja u kojoj svi građani, zajedno sa državnim institucijama dobrinose zdravijoj društvenoj zajednici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Let’s Do It Tim Zenica Vas poziva da se uključite u najveću volontersku akciju, i time date veliki doprinos realizaciji iste, ali i da zajedno učinimo Zenicu čišćom i ljepšom. Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju.

 Mjesto okupljanja u Zenici je Kamberoviće polje ( kod Turske česme ) u 10:00h.
Za sve volontere će biti obezbjeđene rukavice i kese za odlaganje otpada,  kao i zahvalnice za učešće u akciji Let’s Do It.
Potrebno je da nas obavijestite da li želite učestvovati u akciji i koliko volontera možete uključiti, a mi ćemo vam na vrijeme javiti pojedinosti akcije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi zainteresovani se trebaju registrovati putem obrasca OVDJE

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)