Portal 072info

ZENICA: U petak akcija „Let's Do It – Očistimo zemlju za 1 dan“

Akcija „Let's Do It – Očistimo zemlju za 1 dan “ najveća je volonterska akcija u historiji BiH posvećena prvenstveno čišćenju ilegalnih deponija otpada u jednom danu, ali i čišćenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštićenih područja.

U petak,  22.4. će hiljade građana, učestvujući u „Let's Do It-u“, podići svoj glas za ljepšu, čišću i bolju Bosnu i Hercegovinu. Tog dana ćemo vidjeti ono što Bosna i Hercegovina treba i može da bude – zemlja u kojoj svi građani, zajedno sa državnim institucijama dobrinose zdravijoj društvenoj zajednici.

Let's Do It Tim Zenica Vas poziva da se uključite u najveću volontersku akciju, i time date veliki doprinos realizaciji iste, ali i da zajedno učinimo Zenicu čišćom i ljepšom. Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju.

 Mjesto okupljanja u Zenici je Kamberoviće polje ( kod Turske česme ) u 10:00h.
Za sve volontere će biti obezbjeđene rukavice i kese za odlaganje otpada,  kao i zahvalnice za učešće u akciji Let's Do It.
Potrebno je da nas obavijestite da li želite učestvovati u akciji i koliko volontera možete uključiti, a mi ćemo vam na vrijeme javiti pojedinosti akcije.

Svi zainteresovani se trebaju registrovati putem obrasca OVDJE

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box