Portal 072info

ZENICA U ŠOKU Detalji prerane smrti mladog Jusufa Alihodžića

Nakon informacije o preranom odlasku 23-godišnjeg Zeničanina Jusufa Alihodžića, Zenica je ostala u šoku. Niko nije mogao vjerovati da vedrog mladića i sportiste više nema.

Zbog niza upita koje smo dobili, prenosimo objavu porodice preminulog Jusufa, a koja objašnjava kako je došlo do preranog, ogromnog, gubitka mladog Zeničanina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jusuf je nešto naglo počeo da otiče. Odvezli smo ga u petak u bolnicu, pošto mu je voda neka počela izlaziti na kožu subhanAllah i nije se osjećao dobro. U bolnici je primljen pod “životno ugrožen” jer su mu pregledima ustanovili da ima oko srca neki omotač od kalcijuma što im je bilo jako čudno a i nama. Zbog prevelike vode u organizmu, počeli su otkazivati i neki organi. Uključili su mu terapiju za izbacivanje vode i u subotu kada smo mu bili u posjeti on je već bio bolje i više od pola otoka je nestalo, ali ostao je taj problem sa srcem i tim nekim omotačem oko srca od kalcijuma. Ostavljen je i dalje da prima terapiju za izbacivanje tečnosti, a u nedjelju nam javljaju da mora hitno biti prebačen za Sarajevo što nas dodatno sve šokira.

Prebacuju ga u Sarajevo i tu ga primaju takođe sa čuđenjem radi tog omotača oko srca. Ostaje tu u Sarajavu i oni kreću sa terapijom izbacivanja tečnosti još iz organizma, ali ujutro nas nazivaju sa viješću da je jutros u 3:45 preselio!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TO JE SVE ŠTO SE DESILO.“, navodi se u objavi na Facebooku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

EMOTIVAN GEST Komšije, prijatelji i saigrači se oprostili od mladog Jusufa Ufe Alihodžića

Redakcija

DŽENAZA U SRIJEDU Zenica oplakuje prerano ugašen život Jusufa Alihodžića

Redakcija

Prikupljena sredstva za dženazu Jusufa Alihodžića

072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME