Portal 072info

Zenica: Ugrožavanje sigurnosti, ukraden Golf, pronađena droga…

Dana 20.09.2017. godine, u 23,10 sati, u ulici Bulevar Kulina bana, u prostorijama „Lutrije BiH“, od strane lica I.E., iz Zenice, izvršeno je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti prema licu T.S., iz Zenice. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar lice I.E. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U toku noći 20/21.09.2017. godine, u ulici Mejdandžik, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf II”, registarskih oznaka 496-J-686, vlasništvo lica I.S., iz Zenice. Na lice mjesta je izišla uviđajna ekipa Odsjeka kriminalistička policije Policijske uprave I, koja je izvršila uviđaj, dok se poduzimaju operativne aktivnosti na pronalasku otuđenog vozila i otkrivanju izvršioca ove teške krađe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 21.09.2017. godine, u 18,00 sati, u ulici Ivana Gundulića, izvršenim pregledom kod lica H.A., iz Zenice, policijski službenici su pronašli materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Sporna materija je oduzeta, a navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME