ZENICA Velika podrška mladih demokratskim promjenama (FOTO)

PROMO – Kao što je poznato, više desetina hiljada mladih osoba odreklo se državljanstva BiH, a razlozi tome su uglavnom nezaposlenost i besperspektivnost.

Svjesni dosadašnjih praznih obećanja koja se i dalje nastavljaju u prepoznatljivom stilu vladajuće političke koalicije ‘da će sve učiniti da se konačno popravi stanje u Zenici’, naša omladina je kao obrazovana i moderno orijentirana populacija, shvatila da je njen jedini izlaz u demokratskim promjenama, a ne u praznim retoričkim obećanjima o popravci vlastitih grešaka i nerada.

Veliki broj mladih ljudi sve više se javlja kandidatu za gradonačelnika, mr. Rami Isaku i u Stranku demokratske aktivnosti – ASDA Zenica zanimajući se o programima za ekonomski razvoj, zapošljavanje i brigu o omladini.

Tako je proteklih dana podrška stigla od ‘Taekwondo akademije’, a veliki broj omladinaca svakodnevno se informiše o mogućnostima unapređenja života u Zenici od naših aktivista.

Želimo da ohrabrimo mlade ljude da nastave sa putevima demokratskih promjena u našem društvu, te da im na tom putu uvijek stojimo na raspolaganju sa cjelokupnom stranačkom infrastrukturom i ekspertnim timovima. Akobogda! Zajedno smo jači!

[flagallery gid=827]velikiizbori

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE